Friday, May 27, 2011

sumpah aku rindu!


rindu!!serius aku rindu yang dahulu!rindu dia yang dahulu..rindu saat dia kata cinta, dia kata sayang..sekarang perasaan yang dahulu sudah tiada..mungkin ini la takdir..tapi aku nak dia tahu aku cintakan dia seperti dahulu..seperti mana masa mula-mula kite bertemu ,mula-mula kita bertegur sapa...sumpah aku rindu masa itu..jika boleh masa diundur akan aku undur masa ini..


sekarang kita jarang jumpa,jarang ketawa riang,jarang bergurau senda...akan aku bagi ruang untuk dia..ruang untuk dia mngejar impiannya..ruang untuk dia bergembira di sana..biar aku disini merindui dia di sana...

p/s:dia rindu aku kah??

Wednesday, May 25, 2011

time to enjoy!!


assalamualaikum
selamat hari khamis~

Hari ni class ada seperti biasa..siap-siap pergi kelas then lec pula xsihat.so class dismiss awal...wah syokla kan...gembira sakan semua...seminggu la class takde..ermm...bosan teramat...apa nak buat??study?berjimba?karaoke?bowling?movie?

24052011~bosan teramat so g la tengok nurkasih the movie..movie ni memang terbaik!!
rugi kalau x tengok..banyak input dalam filem ni..tq kepada ikhwan yohyi bawa kami pergi tgok NKTM!!~



me & aziah



ikwan yohyi



bowling time~
25052011

bangun-bangun tidur dapat text dari amirah liyana a.k.a meq "yank,u nak g men bowling?jom la..jom la.." lepas baca mesej tu terlelap jap...then msg bunyi lagi..kesian pula my lalink ni pl..so kejut aziah tidur then siap-siap pergi main bowling..meq amek kami di rumah then terus pecut g sg petani..sampai sg petani ambil ikhwan yohyi lak kat umah die..kami semua xtau jalan nk g men bowling so ikwan la jadi driver kami...hehehe..tq ikhwan!!muka masing-masing excited nak main bowling especially azi..ni first time azi g men bowling..hehehe....

meqah
azi-fisrt time main ni

aziah n me


fokus2...sat g game nak start~


sempat lagi posing :)
amira liyana


game selesai..so meh tengok siapa yang juara ~~
aziah -70
ikhwan-142
me-115
meqah-96
si ikhwan la yang juara~

~the end ~
:)



Monday, May 23, 2011

Bertemu Cinta

filem ni wajib tonton

NUR KASIH THE MOVIE
dengar cerita filem ni best..sedih...so bawala tisu banyak bile tengok filem ni ok..
jom sokong filem melayu..


filem ni juga turut menjadikan Jordan sebagai lokasi utama untuk penggambaran..



mengisarkan kehidupan 3 jiwa yang senantiasa diuji ~ AIDIL, ADAM, NUR AMINA


lagu tema ~ menyentuh hati~

Saturday, May 21, 2011

konvo sudah!!


Hai2...dah lame x mengupdate blog ni kan...ok meyh nak cerita pasal konvokesyen ahad yang lepas..bertempat di uitm SHAH ALAM berlansungla istiadat konvokesyen UiTM ke-74..selama 3 tahun bertungkus-lumus akhirnya berjaya menghabiskan diploma.

congratulation kepada semua graduan~


me n Ain

my family..tq bg bunga~:)












congrate my friends~






Dewan Agung Tuanku Canselor



akhirnya dapat merasa pkai baju n topi konvo ni...

CONRATULATION !!!

PEMEGANG DIPLOMA!!