Thursday, April 28, 2011

Karena Ku Cinta Kau


awk...

mengertila dihati ini hanya ada awk..

lagu ini utk awk...


;)




mengerti apa itu cinta...

hatiku mula merasa...

perasaan yang pasti

milik setiap insan

aku mula jatuh cinta

menikmati semua anugerah hidupku~~

kisah hati~

lagu ni sangat menyentuh hati...
video clip pon terbaikla...
layan~~

hatiku hatimu menjadi satu cinta..
kurasa hadirmu menyempurnakan aku
tapi cinta bukan milik kita
semua harus berakhir...
cinta kau dan aku
takkan mungkin bersatu
untuk saat ini
didunia ini
mungkin kita bersama nanti di atasa sana
biar ku setia menjaga cintamu
selamanya....

video

sepi~

malam2 macamni tetibe touching lak...jom melayan perasaan....

sepi~

satu ungkapan yang sangat sinonim dengan kehidupan seorang makhluk yang bernama manusia..
yep sekarang ak sangat sepi...sunyi...si dia busy memanjang...nasib baik exam menyelamatkan diri dari terasa tersangat sunyi...family pula jauh..aiishhh...bosan~~

kadang-kadang rasa diri nak menyendiri tapi bile dh sendiri sepi pula wujud...
dimana kegembiraan yang selama ni tak muncul-muncul...mencari kegembiraan adalah tersangat susah skrg ni...hate this feeling..

hate2!!!!!

sunyi sepi tanpa kamu~~


Saturday, April 23, 2011

exam~~

assalammualaikum...hai2...

lama x mengupdate blog ni...almaklumla busy memanjang...busy ngan assingment, test...sangat memenatkan....tapi semua tu alhamdulillah dah settle..sekarang tengah berjuang untuk final pula ( skema nye ayat)..hahahhaha....
tidak terlambat rasanya nak ucapkn all the best untuk semau kwn2 seperjuangan yg akan menduduki final exam....all the best u all~~buat yang terbaik ok....
study hard but smart ok..jgn duk study sampai lupa semua...
minggu-minggu exam ni macam2 la ragam kn...kepala peningla...stress la...tensionla....start la garu2 kepala...tanya soalan spot la...mharap hint la....kalut semuanya...huhuhu...

ernie mcm biasala study study smapi tertidur...jap2 buka fb.jap2 on book...aiiishhh...macamane nak dekan ni syg oi...sedar diri sikit ok....semester ni kene struggle sikit...subjek banyak wooo....takut pon ada ni....macam tak pernah ambil final exam lak kan....

sebelum masuk dewan exam tu bacala doa ape2 yang patut ok..good luck semua...
dah2 jom study~~