Friday, May 27, 2011

sumpah aku rindu!


rindu!!serius aku rindu yang dahulu!rindu dia yang dahulu..rindu saat dia kata cinta, dia kata sayang..sekarang perasaan yang dahulu sudah tiada..mungkin ini la takdir..tapi aku nak dia tahu aku cintakan dia seperti dahulu..seperti mana masa mula-mula kite bertemu ,mula-mula kita bertegur sapa...sumpah aku rindu masa itu..jika boleh masa diundur akan aku undur masa ini..


sekarang kita jarang jumpa,jarang ketawa riang,jarang bergurau senda...akan aku bagi ruang untuk dia..ruang untuk dia mngejar impiannya..ruang untuk dia bergembira di sana..biar aku disini merindui dia di sana...

p/s:dia rindu aku kah??

Wednesday, May 25, 2011

time to enjoy!!


assalamualaikum
selamat hari khamis~

Hari ni class ada seperti biasa..siap-siap pergi kelas then lec pula xsihat.so class dismiss awal...wah syokla kan...gembira sakan semua...seminggu la class takde..ermm...bosan teramat...apa nak buat??study?berjimba?karaoke?bowling?movie?

24052011~bosan teramat so g la tengok nurkasih the movie..movie ni memang terbaik!!
rugi kalau x tengok..banyak input dalam filem ni..tq kepada ikhwan yohyi bawa kami pergi tgok NKTM!!~



me & aziah



ikwan yohyi



bowling time~
25052011

bangun-bangun tidur dapat text dari amirah liyana a.k.a meq "yank,u nak g men bowling?jom la..jom la.." lepas baca mesej tu terlelap jap...then msg bunyi lagi..kesian pula my lalink ni pl..so kejut aziah tidur then siap-siap pergi main bowling..meq amek kami di rumah then terus pecut g sg petani..sampai sg petani ambil ikhwan yohyi lak kat umah die..kami semua xtau jalan nk g men bowling so ikwan la jadi driver kami...hehehe..tq ikhwan!!muka masing-masing excited nak main bowling especially azi..ni first time azi g men bowling..hehehe....

meqah
azi-fisrt time main ni

aziah n me


fokus2...sat g game nak start~


sempat lagi posing :)
amira liyana


game selesai..so meh tengok siapa yang juara ~~
aziah -70
ikhwan-142
me-115
meqah-96
si ikhwan la yang juara~

~the end ~
:)



Monday, May 23, 2011

Bertemu Cinta

filem ni wajib tonton

NUR KASIH THE MOVIE
dengar cerita filem ni best..sedih...so bawala tisu banyak bile tengok filem ni ok..
jom sokong filem melayu..


filem ni juga turut menjadikan Jordan sebagai lokasi utama untuk penggambaran..



mengisarkan kehidupan 3 jiwa yang senantiasa diuji ~ AIDIL, ADAM, NUR AMINA


lagu tema ~ menyentuh hati~

Saturday, May 21, 2011

konvo sudah!!


Hai2...dah lame x mengupdate blog ni kan...ok meyh nak cerita pasal konvokesyen ahad yang lepas..bertempat di uitm SHAH ALAM berlansungla istiadat konvokesyen UiTM ke-74..selama 3 tahun bertungkus-lumus akhirnya berjaya menghabiskan diploma.

congratulation kepada semua graduan~


me n Ain

my family..tq bg bunga~:)












congrate my friends~






Dewan Agung Tuanku Canselor



akhirnya dapat merasa pkai baju n topi konvo ni...

CONRATULATION !!!

PEMEGANG DIPLOMA!!


Thursday, April 28, 2011

Karena Ku Cinta Kau


awk...

mengertila dihati ini hanya ada awk..

lagu ini utk awk...


;)




mengerti apa itu cinta...

hatiku mula merasa...

perasaan yang pasti

milik setiap insan

aku mula jatuh cinta

menikmati semua anugerah hidupku~~

kisah hati~

lagu ni sangat menyentuh hati...
video clip pon terbaikla...
layan~~

hatiku hatimu menjadi satu cinta..
kurasa hadirmu menyempurnakan aku
tapi cinta bukan milik kita
semua harus berakhir...
cinta kau dan aku
takkan mungkin bersatu
untuk saat ini
didunia ini
mungkin kita bersama nanti di atasa sana
biar ku setia menjaga cintamu
selamanya....

video

sepi~

malam2 macamni tetibe touching lak...jom melayan perasaan....

sepi~

satu ungkapan yang sangat sinonim dengan kehidupan seorang makhluk yang bernama manusia..
yep sekarang ak sangat sepi...sunyi...si dia busy memanjang...nasib baik exam menyelamatkan diri dari terasa tersangat sunyi...family pula jauh..aiishhh...bosan~~

kadang-kadang rasa diri nak menyendiri tapi bile dh sendiri sepi pula wujud...
dimana kegembiraan yang selama ni tak muncul-muncul...mencari kegembiraan adalah tersangat susah skrg ni...hate this feeling..

hate2!!!!!

sunyi sepi tanpa kamu~~